Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Markus vann "Stjärnor på is"

Annons


Iskalla nerver gav Markus Fagervall segern i TV 4:s isdanstävling "Stjärnor på is". Finalen blev en hård kamp mot juryfavoriten Jesper Blomqvist, men sångaren var den som lyckades imponera mest på de röstande tv-tittarna.

-Det känns helt fantastiskt, sa han efteråt.

Sångaren och före detta hockeyspelaren Markus Fagervall tog hem segern i TV 4:s hala underhållningsprogram "Stjärnor på is" på lördagskvällen. Detta efter en rafflande duell med tidigare fotbollsproffset Jesper Blomqvist.

Tävlingen började dock inte helt klockrent för den tidigare "Idol"-vinnaren och hans danspartner Johanna Götesson. Parets första nummer fick ett ljummet emottagande.

-Du kan mer än såhär, löd ett av den femhövdade juryns omdömen.
Poängrekord

Och mer kunde han - vilket han bevisade i nästa dans, som var en repris av det nummer med rekvisita paret genomförde för några veckor sedan. Publiken på plats i arenan gav dem stående ovationer, och juryn var mäkta imponerad. Det blev poängrekord, 30 poäng, och strålande recensioner:

-Det här är en blivande You Tube-klassiker! utropade en av jurymedlemmarna förtjust.

Det var tre hyfsat rutinerade skridskoåkare som lyckats ta sig till "Stjärnor på is"-finalen efter tio veckors tävlande. Simmaren Lars Frölander fick dock se sig besegrad redan efter finalens två första moment, när tv-tittarna avgjorde vilka två som skulle få göra upp i den sista dansen. Därmed blev publiken snuvad på Frölanders utlovade toplessåkning.
"Otroligt vackert"

De två återstående finalparen gjorde upp med varsitt färgsprakande shownummer. Markus Fagervall och Johanna Götesson dansade till Queens "Bohemian rhapsody" och möttes av lovord som "otroligt vackert".

Jesper Blomqvists och Alexandra Schaumans dramatiska show till musikalklassikern "Phantom of the opera" gick hem hos juryn som efteråt enhälligt meddelade att man ville se fotbollskillen som segrare. Men det förstnämnda numret var alltså det som föll tv-tittarna mest i smaken.

-Det känns helt fantastiskt, sa en omtumlad Markus Fagervall när tävlingen var avgjord.

Mer läsning

Annons