Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mark Wahlberg spelar Nathan Drake i "Uncharted"-filmatisering

Som vi tidigare meddelat kommer regissören och manusförfattaren David O Russell att göra en filmatisering av Playstation 3-spelserien "Uncharted".

Nu står det klart att huvudrollen som Nathan Drake kommer att spelas av Oscarnominerade skådespelaren Mark Wahlberg.

Russell och Wahlberg har arbetat tillsammans ett flertal gånger tidigare, bland annat i "Three Kings", "I Heart Huckabees" och kommande "The Fighter". Wahlberg är ingen nykomling när det kommer till att gestalta spelfigurer. För två år sedan spelade han den hårdkokte speldeckaren Max Payne i spelfilmatiseringen med samma namn. Filmen blev däremot ingen succé utan fick ett uselt mottagande av såväl kritiker som biobesökare.

Manuset för "Uncharted"-filmen innehåller även två nya karaktärer, Drakes farbror och pappa, vilka har specialskrivits med tanke på Robert de Niro och Joe Pesci. Det är däremot oklart i dagsläget huruvida de båda veteranerna tackat ja till rollerna.