Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Manifest on Tour möter länsmusiker

I kväll deltar flera av länets musiker i Manifest on Tour på Storsjöteatern. Representanter från musikbranschen, både på nationell och lokal nivå, ger praktiska råd och berättar om allt ifrån musikproduktion och karriärstrategier, till marknadsföring, intäktsflöden och upphovsrättsfrågor.

Annons

Banden som får coachning, samtliga utifrån sina egna utgångslägen, är: Lumberjack & the suits, Armadillo, Fallet, Kuda, Thilda Persson och Martina & Madeleine.

Nästa onsdag, 27 november, spelar samma artister live i Manifest on Tour Showcase på Storsjöteatern. Evenemanget kommer till sammanlagt nio städer i landet och från varje stad ska en vinnare utses. Finalen hålls i Stockholm den 6 februari. I potten finns en spelning på Manifestgalan 2014 på Nalen inför hela Sveriges samlade oberoende musikbransch och personliga möten med skivbolag och förlag.

Som initiativtagare till Manifest on Tour står SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) och Sensus studieförbund.