Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många länsframgångar i helgens hoppning och dressyr

Länsryttarna slog till på bred front i helgen med segrar och placeringar i både hoppning och dressyr och på flera olika nivåer.

Storhästarna tävlade i regional dressyr i Timrå med både segrar och placeringar. Allra mest framgångsrik var där Åsbygdens Johanna Bergqvist som tog dubbla segrar i medelsvår B med Days-son ts. Även klubbkompisen Ronja Ahlberg vann, en medelsvår C med Karat Diamond. Dessutom placerade sig Annelie Elofsson, Östersund-Frösön, som tvåa i den ena klassen som Johanna Bergqvist vann, och Anna Bäckström, Sveg, som fyra i den andra.

Även i en regional hästhoppning uppe i Umeå blev det länssegrar, då i avdelning B, unghästklasser. Det var Brunfloryttarna Alexandra Esbjörnsdotter, Irma Lennartsson och Helena Jonsson som samtliga fick med sig rosetter hem i olika klasser efter felfria ritter.

Ponnyryttare från många av länets olika klubbar skördade också framgångar i helgen i både hoppning och dressyr, då på lokala nivå i Sundsvall. Följande ryttare knep alla placeringar och segrar i olika klasser, Jennifer Moren och Lea Eriksson, båda Östersund-Frösön, Jessica Moberg och Emilia Persson, båda Åsbygden, Malva Hallbäck, Åre, Molly Wetterberg, Brunflo, Ebba Ledin, Östjämten, Hanna Bångman, Alsenbygden, och Isa Östlund, Bräcke. Trion Malva Hallbäck, Molly Wetterberg, och Lea Eriksson stod för prestationen att hålla sig långt framme i både dressyr och hoppning.