Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man rånad och svårt misshandlad av tre män – fick liggande ta emot sparkar och slag

Först blev mannen rånad av tre män.
Därefter blev han sparkad och slagen av trion.

En synnerligen rå misshandel inträffade under lördagskvällen på Trädgårdsvägen på Frösön. Det var ett vittne som sett vad som uppfattades som ett bråk och larmade polisen.

– Vi fick in det som ett bråk men det visade sig handla om ett rån, säger Bengt Stadin, vakthavande befäl vid länspolisen.

När patrullen kom till platsen påträffades fyra män, varav en av dem blödde och uppvisade skador. Efter en första utredning på plats visade det sig att mannen blivit rånad och misshandlad av de övriga tre.

Enligt polisen ska misshandeln ha bestått av såväl sparkar som slag mot mannen när han låg ner på marken.

De tre männen, som är i åldrarna 30–35 år, greps misstänkta för rån samt grov misshandel och fördes till polishuset där förhör väntar efter tillnyktring.

Målsägande ska efter omständigheterna ha klarat sig relativt bra.

– Han åkte in till sjukhuset men det handlar mest om att dokumentera skadebilden, han ska inte ha några allvarliga skador, säger Bengt Stadin.

Polisen är i nuläget mycket förtegen kring rånet med tanke på det tidiga stadiet av utredningen.

– Jag vill inte gå in på vad själva rånobjektet är för någonting, säger Bengt Stadin.

Läs också: Man tog sig in i lägenhet och rånade ungdomar – greps i värmestuga