Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man blev våldsam mot polis

Polisen hade extra beredskap under fredagsnatten i samband med skolavslutningarna.

Men det skedde få ingripanden.

Klockan 01.52 grips en man utanför McDonalds på Prästgatan, misstänkt för försök till våld mot polis. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott och fördes till polishuset i Östersund för tillnyktring och förhör.

Polisen fick också in en anmälan angående misshandel klockan 01.47 i Torvalla Centrum. Gärningsmannen, en 28-åring, skall ha hoppat på annan person. Han anträffades av polisen på plats. Vittnesuppgifter och signalement finns på gärningsmannen. Mannen släpptes efter förhör.

Tidigare på natten, 01.39, stoppades en epatraktor vid Sannsundet i Oviken. När fordonet stoppades sprang föraren från platsen och kom inte tillbaka. Fordonsägaren stannade dock kvar vid fordonet och föraren är namngiven. Epan togs i beslag och antas vara trimmad.

På lördagsmorgonen, 08.20 stoppades också en rattfyllerist i centrala Östersund. Mannen är misstänkt för rattfylleri, narkotikabrott och olovlig körning.