Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Malins bild vann LT:s fototävling

En glad men chockad Malin Andersson väcktes av sin mamma på måndagsmorgongen som ropade att hon vunnit LT:s yranbildstävling.
– Jag brukar aldrig vinna något så jag blev chockad först, säger Malin Andersson.

En glad Malin Andersson, 26 år från Krokom, hämtar vinsten som består av två flygbiljetter tur och retur till Stockholm med Malmö aviation.

LT har under helgen haft en tävling på temat "fånga din bästa yran-bild" och Malins bild vann med motiveringen:

"Yran ska vara glitter, glädje och ha jämtländska inslag - någonting som Malin Andersson lyckades fånga med sin bild. Republiken fyller 50 och det vankas presidenttal. Och vår vinnare var givetvis redo med flaggorna i högsta hugg".

– Bilden är tagen under presidenttalet. Jag har länge velat ha en sån bild när jag står med två jämtlandsflaggor och en kompis hjälpte mig att fota, säger Malin Andersson.

Vinstbiljetten planerar hon använda redan nu i veckan eller nästa.

– Jag hade tänkt åka ner till Stockholm och hälsa på min gammelfaster och gamla klasskompisar, så det här passar alldeles perfekt, säger hon.

LT fick in sammanlagt 32 bilder till tävlingen.