Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målfest när Strömsund besegrade Häggenås på Tigervallen

Annons

Strömsund hade inga problem med Häggenås i division 3 Jämtland/Härjedalen dam i fotboll, och vann borta med 6–0 (0–0).

– Matchen började stressigt och båda lagen fick inte ordning på spelet. Allt efter matchen gick så fick våra motståndare mer ordning på bollen än vad vi lyckades med. Vi var tvåa på bollarna och vi fick jaga mycket boll. I paus stod det 0-0 men både stolpar, ribba och vår duktiga målvakt Åsa Hallqvist hade då räddat oss. Strömsund hade flera farliga chanser som de inte lyckades förvalta. Andra halvlek såg ungefär ut som den första där Strömsund var det bättre laget. När vår rutinerade mittback Emilia ”Millan” Svedberg måste lämna planen på grund av kramp så blev det tunga minuter för oss. Då gör Strömsund fem av sina sex mål i matchen. Vill ändå plussa för hemmalagets inställning och kämpaanda. Vi har det jobbigt idag men ingen i den gul/svarta tröjan viker ner sig utan kämpar tills domaren blåser av matchen, kommenterade Häggenås tränare Madelene Norman.

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Strömsund som avgjorde matchen.

Målskyttarna som fixade segern för Strömsund var Kristin Persson Elverum 2, Moa Persson Elverum 2, Tilde Eriksson och Jessica Espvall.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Strömsund är på andra plats.