Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Målet för oss är att vinna serien och gå upp"

Myssjö/Oviken slog serieledarna Sveg i damtrean på lördagen.

Nu siktar de på att sno härjedalingarnas topplats i tabellen.

– Målet för oss är att vinna serien och gå upp, säger Lucas Eriksson, tränare i Myssjö/Oviken.

Annons

Myssjö/Oviken–Sveg 1–0 (1–0)

Mål M/O: Jessica Zakrisson.

Matchen: Myssjö/Oviken hade ett stort spelövertag mot serieledarna Sveg i söndagens match. Men härjedalingarna var bra på att täppa till bakåt.

– De backade hem med stora delar av laget och vi hade inte riktigt verktygen för att komma igenom, säger Lucas Eriksson, tränare i Myssjö/Oviken.

Jessica Zakrisson var den enda som lyckades. Hon blev frispelad i djupled och stänkte dit 1–0. Det blev matchens enda mål. Segern gör att Myssjö nu går upp som tvåa i tabellen, endast en poäng bakom Sveg.

Med två matcher kvar har de fortfarande chansen att nå uppflyttningsplatsen.

– Målet för oss är att vinna serien och gå upp, säger Lucas Eriksson.

Vemdalen–Ope 2–6 (2–3)

Mål Vemdalen: Ej rapporterad.

Mål Ope: Caroline Eckerdal 2, Maja Backman,Elin Jonasson, Frida Andersson, Therese Olsson.

Matchen: Vemdalen gick fram hårt i matchens första 20 minuter och fick in två bollar. Sedan kom offensiven av sig. Ope tog över och kunde efter två hörnmål gå till ledning med 3–2 i paus.

– I andra halvlek känns det som att Vemdalen tröttnar lite. Vi är inte ett lika fysiskt lag, men vi rullar boll bra i andra, säger Magnus Backman i Opes ledarstab.