Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maktskifte krävs

Annons

Ska Östersund hävda sig i konkurrensen om nyetableringar och ingjuta framtidstro bland allmänhet och företagare för exempelvis fler arbetstillfällen krävs ett maktskifte i Rådhus och landsting. Socialdemokraternas betong- och blockpolitik är omodern, inskränkt och hämmar kommunens utveckling och kommande regionbildning.

Under mandatperioden har vi sett tydliga sprickor i gråbetongen som exponerades när vänsterpartiet markerade sitt missnöje gentemot AnnSofie Anderssons (S) styre och helt sonika klev av samarbetet och posten som kommunalråd.

(S)kandaler kring Lillänges nya centrum, självarvoderande landstingspolitiker, Ope skola, Peak, AnnSofie/PEAB, Cryptosporidium är exempel på dåligt ledarskap som inte bör passeras obemärkt efter valet. Flera och fördjupande exempel finns på (hanswessen.blogspot.se).

Oavsett i vilken del av länet (kommun) vi bor, handlar kommun- och landstingsvalet 2014 om regionens framtid- och utveckling. I september är det upp till er väljare att rösta för eller mot ett maktskifte i Östersund.

Hans Wessén (M), Östersund, Kandidat till kommun och landsting

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons