Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Madonna och Guy Ritchie skiljer sig

/
  • Madonna oc h Guy Ritchie gifte sig den 22 december år 2000. Nu bekräftar de att de ska skilja sig.Foto: Scanpix

Efter månader av envisa skilsmässorykten bekräftar nu popstjärnan Madonna och hennes make Guy Ritchie att de går skilda vägar. Äktenskapet varade i nästan åtta år.

Annons
"Ingen kommentar" har varit standardsvaret från popdrottningen Madonnas pressmänniskor i månader.
Men på onsdagseftermiddagen svensk tid tvingades de till sist bekräfta ryktet som vägrat dö: sångerskan och hennes make, regissören Guy Ritchie, har bestämt sig för att gå skilda vägar.
Madonnas taleskvinna i London säger till nyhetsbyrån Reuters att det stämmer att paret ska skilja sig.
Inga uppgifter om vad som lett till att det nästan åtta år långa äktenskapet kraschat har ännu framkommit. En anonym källa som påstås ha insyn i parets privatliv säger till brittiska Sun att 50-åriga Madonna och 40-årige Guy Ritchie "helt enkelt inte kan leva tillsammans längre" och att ett pressmeddelande om skilsmässan har legat färdigskrivet en tid i väntan på klartecken från paret.
Spekulationerna kring sångerskans och regissörens eventuella äktenskapskris har pågått i månader. I somras kryddades de extra när det skvallrades om att Madonna haft en otrohetsaffär med basebollstjärnan Alex "A-Rod" Rodriguez, och att hon dessutom tagit kontakt med skilsmässoadvokaten Fiona Shackleton.
I juli gick stjärnan ut och dementerade ryktena.
– Min man och jag planerar inte att skiljas. (...) Jag är inte på något sätt romantiskt involverad med Alex Rodriguez, klargjorde hon i ett uttalande i magasinet People.
Kort därefter förnekade även Ritchie att det åtta år långa äktenskapet skulle vara på upphällningen.
– Mitt äktenskap med Madonna är bra så vitt jag vet, kommenterade han.
Men tre månader senare meddelar alltså de två stjärnorna att det tio år långa kärleksförhållandet är över.
Madonna och Guy Ritchie har sonen Rocco tillsammans. Madonna adopterade 2006 sonen David banda från Malawi, och hon har även dottern Lourdes från ett tidigare förhållande.

Mer läsning

Annons