Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(M) stödjer motorsport

Annons

Moderaternas tänker inte höja bensinskatten eller dieselskatten, inte heller kilometerskatten. Vi vill förenkla tullförfarandet när man importerar en bil och vi vill glesa ut besiktningstillfällena för dem som äger veteranfordon.

Vi ska vara stolta över motorkulturen i Jämtland/Härjedalen. Det finns många duktiga företagare med anknytning till motorsporten och de ger jobbtillfällen. Motorsport är också en jämställd sport där män och kvinnor tävlar på lika villkor. Dessutom är det en familjesport. Det var en av anledningarna till att Ewa Björling vår handelsminister, kom och besökte oss på Motormässan här i Östersund i våras.

Så för mig och övriga Moderater har motorsporten en given plats i vår framtida region, där vi ser möjligheter för ungdomar och vuxna att både utveckla och utöva sin sport.

Susanné Wallner

Gruppledare Moderaterna i Jämtlands läns landsting.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel