Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(M)issnöjda

Vi äldre moderater är missnöjda med den orättvisa beskattningen av oss pensionärer! Vad finns det för anledning för oss moderata pensionärer att rösta på vårt moderparti vid årets val? Hos skattemyndigheten kan var och en kolla hur orättvist behandlad man blir skattemässigt som pensionär av de Nya Moderaterna.

Vi ska betala 6 procent mer i skatt på en jämförbar inkomst med en person som får ta del av jobbskatteavdraget. Visst är det bra med skattesänkningar, men det får inte skapa klyftor och tudelning av medborgarna och det i sin tur kan skada partiet på lång sikt.

Att vi som jobbat hela livet ska betala en högre skattesats på vår pension är diskriminerande på många sätt. Visst har regeringen försökt att rätta till orättvisan med någon 50-lapp då och då , men samtidigt är det ett erkännande att ni har behandlat oss pensionärer ekonomiskt väldigt illa efter valet 2006. Det gynnar inte partiet det är helt uppenbart att det gror ett missnöje bland de äldre i partiet!

Moderat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel