Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyssna: Sportsurr med Magnus och Sasse

– Vi tacklar idrotten på vårt eget, speciella sätt, säger Magnus Hägerborn, som gör podden tillsammans med Daniel Sandström.

Vi fortsätter vår satsning på sport och nu kan vi erbjuda en podd som redan är väldigt uppskattad och populär hos lyssnarna i Gävle med omnejd, då Sportsurr med Magnus&Sasse sedan i våras funnits på gd.se och arbetarbladet.se.

Nu går de från lokalpodd i Gästrikland till att bli sportpodden som ska täcka in hela mittsverige.

Huvudrollsinnehavarna Magnus Hägerborn och Daniel ”Sasse” Sandström har hängt ihop i över tio år som sportjournalister i Gävle och känner varandra utan och innan.
–Vi kommer att bjuda på högt och lågt, stort som smått. Vi har basen i Gävle men kan lika gärna grotta ner oss i varför Leksands powerplay inte fungerar som det ska, eller hamna i en lång diskussion om vilket Gif som egentligen är originalet, säger Magnus.

–Det kommer förstås bli en hel del hockey, men det kan också bli snack om sånt som division 4-fotboll i Ångermanland eller boule-DM i Jämtland, söger "Sasse"
–Vi vill också ge lyssnarna en unik inblick i sportjournalistjobbet, ta med dem bakom kulisserna, säger Magnus.

Podden kommer att läggas ut på ltz.se klockan 10 varje torsdag.

Idag är det premiär och du lyssnar på den här.