Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lydia Loveless ber om ursäkt

Hon pekade finger, framträdde i bara underkläderna och bad publiken hålla käften. Lydia Loveless spelning på Bluesfestivalen blev surrealistisk.

Amerikanska artisten Lydia Loveless konsert under fredagskvällen blev rejält skakig. Sångerskan var på dåligt humör redan när hon kom ut på scenen. Hon bad publiken att hålla käften, pekade finger och valde dessutom att genomföra spelningen i bara bh och trosor. Samtidigt förklarade hon att hon mådde skit. Många reagerade på hennes uppträdande och det var uppenbart att något var fel. Om hon var ur balans av droger eller något annat får vara osagt

Erika Andersson, general för Östersunds Bluesfestival, vill inte uttala sig om huruvida konserten är ett kontraktbrott av Lydia Loveless.

– Det är klart att det är olyckligt, men vi ska sköta saken internt och kommer inte att lämna några ytterligare kommentarer av hänsyn till de inblandade, säger hon.

Är ni nöjda med fredagskvällen i övrigt?

– Ja, vi är jättenöjda i stort. Vi har fått otroligt mycket bra feedback och många har kommit fram och öst beröm över kvällen, säger Erika Andersson.

Nu har Lydia Loveless bett om ursäkt till sina fans. I en hälsning på sin Facebooksida skriver hon så här:

I want to apologize for my behavior this past evening. Know that I am fully aware I played horribly and acted like a jackass. I pride myself on never ruining a show because of a bad mood and that is what is really humiliating. Depression and stress got the better of me. I am sorry to the people I let down.