Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lust att möta en gladiator?

"Gladiatorerna" kommer till Sundsvall och Nordichallen i november. Inspelningarna av TV4-produktionen pågår under tolv fullspäckade tävlingstillfällen och Gry Forssell och arenans gladiatorer söker nu tv-publik för datumen 14, 15, 16, 17, 23, 24 och 25 november. Biljetterna släpps på förmiddagen på fredag. Det finns tillräckligt med pauser mellan grenarna för att få autografer av gladiatorerna eller pröva sin egen styrka i arenans entré. Inspelningarna leds av Gry Forssell och expertkommentatorer är Jesper Hussfelt och Niklas Wikegård.

Östersundsbördige Mikael Hollsten, som också driver bloggen "Aldrig vila", har spelat rollen som gladiatorn "Prime" under de senaste säsongerna. Om han spänner musklerna även i nästa omgång är oklart.

– Vi kommer att presentera alla gladiatorer längre fram, men det kommer att bli en del ombyten, säger David A. Karlström, produktionsansvarig.