Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LT-tv: Brunflo bjöd på säsongens sämsta

Brunflo lämnade Åkreäng både mållöst och poänglöst.

– Det här kan ha varit den sämsta insatsen sedan jag kom hit, sa tränaren Adam Mattiasson efter 0–2 mot Höga Kusten.

Det var visserligen medvind för Brunflo under den första halvlek. Men det var ingenting man kunde utnyttja särskilt väl.

Vid ett tillfälle i första halvlek lyckades man med tre passningar i rad inom laget. Det låg också bakom en av få chanser som man lyckades vaska fram i första halvlek.

– Tyvärr så fanns inte energin eller viljan där, sa Brunflotränaren Adam Mattiasson.

När så Bradley Pegg prickade in 0-1 efter en frisparksvariant och sedan Emil Forsgren på ett kanonskott efter ett fint anfall var Brunflo chanslöst att ta poäng.

Med 10 minuter kvar fick Brunflo chansen att spela en man mer när Bradley Pegg fick se rött efter sitt andra gula kort. Brunflo försökte sig på en forcering men var lite för uddlöst samtidigt som Leonid Groza tog de få skott han fick emot sig.

Höga Kusten hade en rad skickliga spelare och matchens lirare Sergiu Tanurcov på mitten gav Brunflospelarna stora problem.

Snart förstärks Höga Kusten ytterligare då Sergius bror Vladimir anländer. Han har 12 landskamper bakom sig och har bland annat spelat VM-kval för Moldavien.

När det gäller Brunflo så skyndar man långsamt.

– Vi har haft en tung försäsong med vädligt få spelare. Vi har vetat att det kommer att ta 5-6 matcher in i serien innan vi är i fas. Det blir jättetydligt i dag. Men det här var ändå sämre än jag hoppats på, sa Adam Mattiasson.

Brunflo–Höga Kusten 0–2 (0–0)

0–1 (47) Bradley Pegg, 0–2 (64) Emil Forsgren.

Domare: Joakim Nilsson.

Publik: 98