Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LT:s nya travsatsning

Nu satsar Mittmedia, där LT ingår, stort på trav. Bergsåkerskusken Bo Eklöf kommer varje vecka att bidra med sina tips inför kommande V75-omgång – i det nya programmet Travsurr.

– Förhoppningsvis kan jag tipsa om hästar med lite bättre spelvärde, säger Eklöf.

Bergsåkerskusken Bo Eklöf har sedan länge delat med sig av sina travtips i tidningen Dagbladet i Sundsvall en gång i veckan.

I dag är det premiär för webbtv-programmet Travsurr, där Eklöf delar med sig av sina tankar inför lördagens V75-omgång.

– Jag har närhet och kontakt med hästar och kuskar och det hoppas jag kunna förmedla. Det kan vara att ha koll på lite mer okända hästar och kanske förorda ett singelstreck på en häst jag har känsla för. Favoriterna kan alla hitta men jag ser många hästar så förhoppningsvis kan jag tipsa om hästar med lite bättre spelvärde, säger Bo Eklöf.

Eklöf kommer att gå igenom samtliga avdelningar i kommande V75-omgång samt dela med sig av omgångens säkra vinnare och omgångens skrällchans.

Bo Eklöf har tidigare verkat som tipsexpert åt IMG Media och varit sakkunnig travexpert i bland annat TV4.

– Travintresset är väldigt stort inom vårt spridningsområde och vi vill ge våra läsare bästa möjliga service. Travsurr är ett första steg mot detta och det kommer fler satsningar framöver som rör spel och trav, säger Mittmedias sportchef Mattias Eriksson.