Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lovisa känner sig fräckt blåst på Mellobiljetter

Maken överraskade Frösöbon Lovisa Hahn Granbom med dyra biljetter till Melodifestivalen.
Men nu visar det sig att biljetterna ligger avsides från scenen.
– Vi sitter i stort sett bakom scenen, säger Lovisa som försökt häva köpet hos Biljett.nu.

Flera privatpersoner har anmält biljettåterförsäljaren Biljett.nu till ARN, Allmänna reklamationsnämnden. En av dem är Lovisa Hahn Granbom på Frösön.

– Jag fick biljetter av min man i födelsedagspresent av min man tidigt i höstas. Han köpte dem redan innan biljetterna hade släppts. Sedan dröjde det fyra månader innan de skickade biljetterna (i slutet av januari), säger Lovisa luttrat.

Men när hon tittade närmare på biljetterna så var det något som inte stämde. Biljetterna var lyssnarbiljetter utan möjlighet att se scenen.

– Jag blev chockad. Biljetterna vi fått kostade 195 kronor styck och saknade våra namn. Jag tänkte vad är det här för skämt. säger Lovisa.

Först fick hennes make lite oförtjänat skäll.

– Vad har du beställt för biljetter egentligen frågade jag. Han sa "Jag betalade bra, jag betalade 945 kronor per biljett", säger Lovisa.

När Lovisa hörde att andra drabbats av samma sak så förstod hon att problemet låg hos Biljett.nu och inte hos maken.

– Då ringde och mejlade jag Biljett.nu och ifrågasatte att vi fått fel biljetter. De sa "att vi går efter marknadspriset", berättar Lovisa.

Hon har försökt häva köpet och få tillbaka pengarna.

– Jag har mejlat dem och krävt att få tillbaka pengarna. Men då svarar de "Ni har beställt sittplats och vi har levererat sittplats. Vi betraktar ärendet som avslutat", säger Lovisa uppretat.

Det är flera som anmält till ARN.

– Det är bra att fler anmäler det här. Då får ARN upp ögonen för det här.

Men inte nog med att Biljett.nu enligt Lovisa vägrar häva köpet. De har så sent som i måndags haft bra sittplatsbiljetter kvar.

– När jag frågade i måndags så sa de "Vi säljer fortfarande platser, bra platser". Men de biljetterna tog de 1 500 kronor styck för.