Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lotta sjunger in sommaren

Lotta Engberg är laddad inför sommarens allsång på Liseberg. I måndagens premiär-program sjunger hon sommarhits tillsammans med Alexander Rybak, Markoolio och Lisa Nilsson.

Annons

Programledaren Lotta Engberg filar in i det sista på sitt manus till premiärprogrammet av TV 4:s ”Lotta på Liseberg”.

– Jag sitter och skriver frågor som jag ska ställa Markoolio. Jag riktigt längtar till måndag nu! säger hon med en entusiasm som inte går att ta miste på.

Den första av sommarens åtta allsångskvällar på Liseberg beskriver hon som ”en underbar smällkaramell”.

Förutom redan nämnde Markoolio gästas scenen av Charlotte Perrelli, Alexander Rybak och Lisa Nilsson. Temat för programmet är sommardängor.

– Det kommer att bli så trevligt. Vi ska sjunga in sommaren. Det blir allt från ”Jag tror på sommaren” och ”Sommaren är kort” till ”Summer nights”. Det blir massor av allsång och ett allsångsmedley där alla artisterna är med, berättar hon.

På frågan om hon har någon personlig favorit bland sommardängorna svarar Lotta Engberg med att brista ut i sång:

– Sommartider, hej hej, sommartider!

Hur blir dina egna sommartider, blir det bara jobb i sommar?

– Jag kommer att jobba fyra dagar i veckan. Min lediga tid vill jag tillbringa med att åka båt med min gubbe. Och så ska vi nog åka en sväng till Norrland.