Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lopez flyttar hem till Mexico

Eder Lopez har spelat färdigt med Östersunds FK. Mexikanen åker hem. Flytten sker i samförstånd mellan alla parter. Kontraktet bryts och Eder Lopez återvänder till sin gamla klubb Pachuca i Mexico.

ÖFK:s mexikanska mittfältare Eder Lopez flyttar hem till Mexico. Efter ett gemensamt beslut av Eder, ÖFK och Pachuca (Eders gamla klubb i Mexico) bryter man kontraktet och Eder flyttar hem redan denna vecka för att kunna vara med på Pachucas försäsongsträning.

Eder kom till ÖFK ifjol sommar och hans debut blev någonting alldeles extra, då han svarade för ett fantastiskt 1-0-mål hemma mot GIF Sundsvall i en bejublad segermatch.

Den här säsongen har det däremot gått trögt för mexikanen som haft svårt att finna harmonin i sitt spel. Han fick för några veckor sedan även en smäll och kunde sen inte träna på ett tag.

Nu väljer han alltså att avbryta sejouren med Östersund och Sverige och flyttar hem.