Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Löjliga lärarkrav

Jag tycker Lärarförbundets kampanj om att dom har för låga löner nått löjliga proportioner. Därmed inte sagt att lärarna ska vara nöjda med sina löner.

Men Sverige är fullt av yrkesgrupper som gör ett oerhört viktigt arbete men som har en usel lön. 

Tänk bara på all personal inom sjukvården som går på knäna under arbetsbelastningen med en mycket usel lön och det finns många andra grupper som också är underbetalda i förhållande till betydelsen av deras arbete. Så att säga att Lärarna är värda 10 000 kr mera i månaden än någon annan yrkesgrupp är fel. 

Däremot har Lärarförbundet drivit en mycket genialisk framgångsrik kampanj i media och lyckas plantera idén om att lärarna måste få minst 10 000 kr mer i månaden. 

Så fort du ser en företrädare från Lärarförbundet kommentera någonting om skolan oavsett vad det är så kommer alltid receptet fram att detta nog inte kommer att bli bra förrän lära lönerna höjs. Grattis Lärarförbundet till en lyckad reklam kampanj. 

Grin Olle 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel