Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Löfven straffar (S)

Vilket parti skall vi pensionärer rösta på? Den frågan är obesvarad från de flesta partier, vad vi vet i nuläget är att Nya Moderaterna kommer att fortsätta med att ställa 1,8 miljoner missnöjda och besvikna pensionärer vid sidan av när det gäller en rättvis beskattning.

Men de hade god hjälp av övriga småpartier i alliansen som, håller på att förinta sig själva för att deras toppar i partierna trånade efter ministerposter!

Vad har vi att förvänta oss från Socialdemokraterna som i alla tider, ända sedan Per-Albins Hanssons tid stått för en rättvis fördelningspolitik även för pensionärer! Men inte nu längre med Löfven som partiledare. Han lovar pensionärerna 79 kronor mer fram till 2015 men efter det ska han rätta till den stora orättvisan som han upptäckt på senare tid. Hans otydlighet kommer att straffa partiet, han tycks inte vara medveten om att det finns ett helt nytt pensionärskollektiv som är påläst och inte röstar på partiet av gammal vana!

De borgerliga tycks ha blivit medveten om den stora orättvisan strax före valet och vill rätta till den, då kan man fråga sig varför genomförde man skatteorättvisan mot pensionärerna efter valet 2006 det var väl onödigt, då hade man inte behövt rätta till den i efterhand? En orättvis fördelningspolitik skapar bara en grogrund för missnöjesröstning!

Bengt Forsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel