Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Locka fler till vår härliga stad

Visst är det härligt att bo i Östersund! En stad som erbjuder oss innevånare så mycket. Men Östersund skulle kunna erbjuda så mycket mer, till så många fler! Jag heter Maria Nerpin och kandiderar för första gången till kommunfullmäktige för Socialdemokraterna. Jag vill arbeta aktivt för en rättvis utveckling av Östersund. En utveckling som skapar fler jobb och ger fler kommuninnevånare. För då får vi ökade skatteintäkter och möjligheter att förbättra den sociala välfärden som skola och omsorg.

Men hur ska vi lyckas med det? Jag är småföretagare i besöksnäringen och en sak vet jag: om företag ska växa och anställa så krävs ökad efterfrågan. Och ökad efterfrågan får vi när vi utvecklar Östersund som en stad som lockar fler besökare.

Vi måste hålla ihop och satsa på framtidens Östersund. Därför vill jag att vi ska använda det bolag, Destination Östersund, som näringslivet och kommunen gemensamt har bildat för att marknadsföra och sälja Östersund. Därför vill jag fortsätta utveckla Östersunds centrum. Och jag vill att det ska vara attraktivt att resa till Östersund oavsett årstid.

Det går att bygga ett bättre Östersund för alla oss som bor här. Det går att få fler att upptäcka Östersund och att få fler investerare att söka sig hit. Det går att hitta lösningar på det mesta om vi samarbetar mer mellan näringsliv och politik, och om vi investerar tillsammans. Det är vad jag vill bidra till.

Nu hänger det på dig. Var med och påverka din framtid. Gå och rösta. Rösta på socialdemokraterna för ett bättre Östersund för alla. Vill ni ha en företagare i Kommunfullmäktige, kryssa mig!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel