Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ljummet intryck av hård musik

Fredagens säsongsavslutning av Club Corazon bjöd på rockbanden Skye rider och News from the front.

Frånvaron av ett dragplåster från nationell nivå kanske var en bidragande orsak till att Storsjöteaterns studioscen var långt från fullpackad i fredags.

Kvällens profil hördes tydligt i skivspelarna före konserten när hårdrock, punk och hardcore passerade i en fräsch blandning.

När det var dags för heavymetalbandet Skye rider att stå på scen blev gensvaret ljummet, vilket resulterade i en relativt introvert instrumentaluppvisning. Sångaren Magnus Berglund gjorde en stabil insats men var tyvärr mer starkare i verserna än refrängerna.

Hardcorebandet News from the front fyllde scenkostymen aningen bättre, till flera besökares förtjusning. Johan Landin i Misfits-tshirt och arméliknande skärmmössa flög spasmiskt över scenen och growlade ansträngt över bandets koordinerade instrumenthamrande.

Även om såväl Skye rider som News from the front har nått en viss nivå har de en bit kvar till att kunna bära upp en konsertkväll själva. Kanske återser vi dem ännu bättre under höstsäsongens Corazon.