Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIVE-TV: Kulturen under corona – panelsamtal med författare, skådespelare och musiker om hur man överlever

Inställda konserter och teaterföreställningar ställer till det för länets kulturarbetare. Hur gör de för att överleva i kristider? Det och mycket annat står på agendan när Local Hero Östersund har sitt tredje och sista panelsamtal under höstmarknaden.

Det är Destination Östersund som tillsammans med butik Vågen Zero Waste arrangerar 2020 års version av höstmarknad i Östersund. Under namnet Local Hero Östersund kommer man under tre dagar att livesända samtal, debatter och musik med olika politiker, ledarskribenter, hantverkare, entreprenörer och konstnärer.

Lördagens tema är kultur och hur man inom kulturen drabbats, påverkats och ställt om i sina respektive verksamheter. Martin Kjellerstedt är moderator och han gästas bland annat av skådespelaren Lovisa Jonasson Dagher som var årets Arnljot och första kvinna att spela rollen samt LT:s kulturredaktör Sara Strömberg.

På vår sajt kommer du kunna ta del av samtalet. Det går även att besöka höstmarknaden fysiskt, på Prästgatan 39, mitt i Östersund.

Se sändningen i spelaren nedan (producerad av Nightline AB):