Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIVE-TV 16.05: Följ diskussionen om rättvis täckning från Folkets Hus i Strömsund

16.05 börjar livesändningen från Folkets Hus i Strömsund. Mobiltäckning, bredband och #rättvistäckning ska diskuteras. Bland annat medverkar Mehmet Kaplan, it-minister, Terese Bengard, verksamhetschef för Hela Sverige ska leva, Björn Berg, informationsansvarig Telia, Jonas Wessel, Post- och telestyrelsen.

Annons

Kommentera TV-sändningen och ställ dina frågor om mobil- och bredbandstäckning här

Vilka möjligheter ser du med bättre mobil- och bredbandsuppkoppling där du bor och verkar? Vilka problem finns? Vems ansvar är det? Vi vill veta vad du tycker. Kommentera och ställ dina frågor i den här chatten.

Satsningen #rättvistäckning rör mobiltäckningen och möjligheten att vara uppkopplad på Internet i Jämtlands län. Genom #rättvistäckning lyfts en av vår regions viktigaste utvecklings- och framtidsfrågor.

#rättvistäckning är ett samarbete mellan Sveriges Television, Sveriges Radio, Länstidningen och Östersunds-Posten i Jämtlands län.

Länets medier i gemensam satsning: Dags för #rättvistäckning.

Här hittar du alla artiklar kring #rättvistäckning