Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIVE-TV 16.05: Följ diskussionen om rättvis täckning från Folkets Hus i Strömsund

16.05 börjar livesändningen från Folkets Hus i Strömsund. Mobiltäckning, bredband och #rättvistäckning ska diskuteras. Bland annat medverkar Mehmet Kaplan, it-minister, Terese Bengard, verksamhetschef för Hela Sverige ska leva, Björn Berg, informationsansvarig Telia, Jonas Wessel, Post- och telestyrelsen.

Kommentera TV-sändningen och ställ dina frågor om mobil- och bredbandstäckning här

Vilka möjligheter ser du med bättre mobil- och bredbandsuppkoppling där du bor och verkar? Vilka problem finns? Vems ansvar är det? Vi vill veta vad du tycker. Kommentera och ställ dina frågor i den här chatten.

Satsningen #rättvistäckning rör mobiltäckningen och möjligheten att vara uppkopplad på Internet i Jämtlands län. Genom #rättvistäckning lyfts en av vår regions viktigaste utvecklings- och framtidsfrågor.

#rättvistäckning är ett samarbete mellan Sveriges Television, Sveriges Radio, Länstidningen och Östersunds-Posten i Jämtlands län.

Länets medier i gemensam satsning: Dags för #rättvistäckning.

Här hittar du alla artiklar kring #rättvistäckning