Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIVE kl 12.00 - LT möter: Kulturen och corona – ett samtal om framtiden

 
LT möter
Visa alla artiklar

Hur klarar kulturen av corona? Den frågan diskuterar LT:s kulturredaktion tillsammans med spännande gäster under det livesända samtalet LT möter: Kulturen och corona som sänds här på ltz.se den 1o november klockan 12.00.

Hur överlever kulturlivet corona? Hur tänker kulturlivets aktörer kring framtiden? Hur kommer kulturlivet och nöjesbranschen förändras av pandemin? Hur ser våra festivaler, museer, dansband, föreställningar och konserter ut i framtiden? Kommer de att överleva?

Kulturen och idrotten har tagit ett förhållandevis stort ansvar för att begränsa smittspridningen i samhället med strikta publikbegränsningar. Från och med den första mars till den sista juli var det inom kultur, media och design som arbetslösheten ökade mest procentuellt. 

Tisdag den 10 november klockan 12.00 inriktar vi oss på kulturens utmaningar och framtid tillsammans med några av de viktigaste aktörerna inom kulturlivet i länet. Samtalet äger rum framför tom salong på Gamla Teatern i Östersund och vi sänder live här på ltz.se.

Samtalet leds av LT:s kulturredaktör, Sara Strömberg, och Malin Palmqvist, frilansjournalist.

När: Tisdag 10 november klockan 12.00

Var: Du ser sändningen live eller i efterhand här på www.ltz.se 

Gäster: 

Andréa Wiktorsson, vd Storsjöyran och ordförande i Svensk live

Olov Amelin, museichef Jamtli

Daniel Oja, verksamhetsledare på Nordcirkus i Edsåsdalen

Mia Sandström Gabrielsson, kapellmästare och sångerska i dansbandet Mickeys

Patrik Zackrisson, revymakare i Östersundsrevyn och kapellmästare i Patriks Combo