Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Live: Följ Östersunds FK säsongen 2016

ÖFK ställs mot Häcken i eftermiddag med matchstart 15.00 på Bravida Arena i Göteborg. Här kan du följa matchen i vår direktrapportering och som vanligt kommentera och ställa frågor.

Matchen sänds i sin helhet på Cmore.

Lagen är nära varandra på förhand i allsvenskan – i den officiella tabellen är Häcken en poäng före, men med disciplinnämndens beslutade 3–0-seger mot Jönköpings Södra är ÖFK två poäng före. Den har Svenska fotbollförbundet dock inte räknat in än, eftersom J Södra har möjlighet att överklaga beslutet fram till 8 september.

Lagens möte på Jämtkraft Arena slutade 2–1 till ÖFK sedan förre Häckenspelaren Ronald Mukiibi slagit till med ett tidigt ledningsmål redan i femte minuten och till sist Brwa Nouri kunde avgöra till 2–1 på straff med kvarten kvar.

Mukiibi har varit borta länge, men sägs vara fullt redo för spel nu mot sitt gamla lag, och en annan tidigare Häckenspelare, Hosam Aiesh, är extra spelsugen. I ÖFK finns även Walid Atta, som före detta Häckenspelare.

Mer inför matchen:

Hosam Aiesh vill ge Häcken beviset: "Jag har drömt om det här tillfället"

Två nyckelspelare avstängda i Häcken – men Farnerud kan debutera