Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lits Centerkvinnor

Lördagen den 24 juli, under fruntimmersveckan, genomförde Lits Centerkvinnor en informationsaktivitet på torget i Lit.

Annons

Tillsammans med den information som gavs om Centerkvinnornas huvudfrågor, lokalt såväl som nationellt, presenterades också Centerpartiets kandidater från Östersunds norra kommundel.

Tillsammans med detta bjöds det på hembakta kakor, bullar och blåbärspaj förfärdigade av Ulla-Britt Brandt, ordförande för Lits Centerkvinnor samt styrelseledamöterna Barbro Andersson, Maj Eriksson, Märit Andersson, Margit Olofsson och Gunvor Sundin, ordförande Lit/Häggenås Centerpartiavdelning. Aktiviteten utgjorde starten på ett samarbete mellan Centerkvinnorna och Centeravdelningen lokalt och kommer att fortsätta i form av fem cafémöten i norra kommundelens byar och avslutas med den traditionella torgdagen den 4 september.

Centerkvinnorna och Centeravdelningen vill på detta sätt tacka alla som besökte vårt kaffe och informationsbord samt de medlemmar som hjälpte till att göra dagen till en trevlig och berikande sammankomst.