Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lita inte på (SD)

Annons

Gå inte på Sverigedemokraternas populistiska tal om att bekämpa arbetslösheten, kräva gatubelysning på landsbygden, säga nej till broavgiften i Sundsvall etc.

Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti med nazistiska rötter. De främlingsfientliga partierna i Danmark och Norge, som kan tituleras som missnöjespartier, vill inte ha något samarbete med Sverigedemokraterna. Detta beror på Sverigedemokraternas nazistiska rötter.

Sverigedemokraternas livsluft är en negativ inställning mot invandrare och muslimer. Det är partiets egentliga agenda. Det finns en naiv föreställning om svenskheten, att vi svenskar är isolerade från världen. Idyllen Sverige som hotas av det främmande, det finns slående likheter med propagandan i 30-talets Tyskland.

Från att Sverige blev ett eget rike så har invandringen varit konstant och berikat vårt land. Valloner, tyskar, svedjefinnar, greker, chilenare, arbetskraftsinvandringen och dagens asylsökande.

Bakom den polerade fasaden sprider sverigedemokrater i sociala medier effektivt fördomar, myter och lögner om invandrare och invandringen. Jag ser dom varje dag på Facebook. Syftet är uppenbart, att plantera en negativ inställning bland svenska folket. Nu har det gått för långt är en vanlig kommentar från människor som stött på Sverigedemokraternas smarta kampanjer. Vad innebär Reinfeldts senaste fokusering på kostnaderna för invandringen? Är han beredd att styra landet med Sverigedemokraternas hjälp? I så fall var Reinfeldts tidigare inställning att inte befatta sig med Sverigedemokraterna inte värt någonting.

Kent Eriksson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel