Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lions Club Östersund Brunkullan

Lions Club Östersund Brunkullan har visat höstmodet på OSD, före detta Folkets hus.

Deltagande firmor var Annorlunda, Boutique MaLou, Drivan, Fanny, FinInUnder och Hulda på Höjda.

Klubbens president Kristina Wall inledde med en humoristisk monolog om hur modellernas tankar gick inför att möta publiken väl uppe på catwalken. Efter att ha hälsat publiken välkommen visades kläder för både vardag och fest. Lotterier med fina priser, skänkta av företag och klubbmedlemmar, såldes snabbt ut. Nettot från visningen kommer att gå till Barn i världen. Glasögon och 50-öringar kunde lämnas in under kvällen.

Som tidigare år svarade Bengt Olov ”Orsa” Arnsten för den medryckande musiken. Ville Fredriksson, inlånad från Lions Club Lit fanns ”till hands” för modellernas upp- och nedgång från catwalken. Efter avslutad visning och utdelning av lottvinster tackade LP Kristina Wall för visat intresse och önskade publiken välkommen till vårens modevisning.

Klubben har nu startat sin julaktivitet Sveriges julgran i Vinterstaden Östersund. Invigningen av årets gran sker den 28 november då årets konstnär Ewert Ljusberg deltar. På klubbens hemsida julgranen.eu kan intresserade följa försäljningen.

Årets julkort som samtidigt är ett lotteri säljs redan av medlemmar i klubben, behållningen av julkortsförsäljningen går till Lions cancerforskningsfond i Umeå. Julkortet är designat av klubbmedlemmen Liselott From.

Brunkullor medverkade på Jamtli då Jämtland fyllde 200 år, tillsammans med Lionklubbarna  Frösön, Östersund, Brunflo och Lit. På plats visades ett av Lions katastroftält och försäljning av julkort skedde i Lignellsalen.

Vid insamlingen till Världens barn var flera Brunkullor ute på stan med bössor två lördagar i oktober.