Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lf 277 Breidablick

Lf 277 Breidablick inbjöd till våffelfest som blev ett välbesökt arrangemang. ”Kom, sjung och spela – ta gärna med instrument” var en uppmaning som hörsammades.

Annons

Förutom vissa överraskningar underhölls deltagarna av Nils-Edits med Tore, Gunilla Hansson och Sven-Erik Johansson. En musikgäst från Norge var här på genomresa och hade uppmärksammat föreningens program. Det var en innehållsrik musikresa genom tiderna.

Ingegerd Bengtsson såg till att alla fick tillräckligt med frasiga våfflor med tillhörande sylt och grädde. En mycket välsmakande och uppskattad förplägnad.

Som alltid såldes ett lotteri med ”goda” vinster. Till förmån för Baltikumhjälpen såldes olika saker som tillverkats av sygruppen.

Ordförande informerade om IOGT-NTO:s kongress i Åre 2011, delade ut broschyrer och påminde om alla uppgifter som medlemmarna kan hjälpa till med.

Efter sång och musik av Breidablickkören och alla närvarande avslutades festen med tack till de cirka 60 gästerna för att de hörsammat inbjudan.