Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Less på SD

Nu är jag trött på SD och deras påstående att vi har massinvandring i vårt land. De siffror de presenterar för invandringens storlek är totalt missvisande. Där ingår: Återvändande svenska medborgare, arbetskraftsinvandring, gäststuderande och anhöriga till svenska medborgare. Drar man ifrån dessa återstår en mindre del som har anknytning till vår flyktingmottagning. De glömmer även att dra ifrån utvandringen.

De flesta år får den stora majoriteten av asylsökanden avslag, skandalerna kring en del av dessa avvisningar talar sitt tydliga språk. Vissa år kan situationen ut i världen öka antalet asylsökanden som får sin ansökan beviljat. 

Att andra länder inte tar sitt ansvar i denna situation får stå för dem. Vi ska inte vara omänskliga i en värld som skulle må bra av en större solidaritet mellan de som har och de som inte har en dräglig tillvaro.

Kick Leijnse

Invandrare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel