Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Satir: Stabsmöte hos FP-ledaren

/

Annons

Nu vill jag inte veta av något prat och den som önskar ordet räcker upp handen, förstått!

Fast det är ju bara du och jag i rummet …

Ska du vara smart får du gå ut i korridoren och vänta tills vi är färdiga!

Men …

Jag vill ta upp problemet med folk som drar in grus på kansliet. Det här är oacceptabelt och från och med i dag ska alla ta av sina skor utanför entrédörren.

Jag trodde vi skulle prata om partiets kommunikation, alltså inte våra interna angelägenheter utan vad vi vill berätta för väljarna.

Vet jag väl. Men jag funderar faktiskt på att ta den här frågan ut i offentligheten. Nu har vi äntligen fått fason på skolan, nu är det dags för nästa steg – ordning och reda i folkhemmet!

Känns inte vidare liberalt.

Skit i etiketterna! Rådgivaren: Är du inte inne på Hägglunds domäner nu?

Äh, KD slängde vi överbord för flera år sedan. Nu handlar det om att hitta en profilfråga, något vi är ensamma om, att driva i valet.

Så vad tänkte du dig, mer konkret? Vi kan ju inte gärna göra allt grus som dras in i folkhemmet till valets stora fråga.

Nej, vi får inte glömma all snö.

Alltså, det här handlar inte om att vi ska lagstifta om varenda olat som folk håller sig med. Men jag är utbildningsminister och har som sådan ett folkbildningsansvar. Dessutom vet jag som gammal major vad en slätbäddad säng gör för moralen.

Allvarligt?

Ser det ut som att jag skämtar eller?

Förvisso inte.

Då så, återkom om en vecka med ett utkast. För övrigt tycker jag inte om din attityd, det märks att du är tillverkad i den gamla flumskolan; kritisk och fritänkande.

Protokollförare: Kalle Olsson

Mer läsning

Annons