Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låt honom stanna

Vi vill tacka allmänheten för den uppslutning och det stöd som ni visat Ghader Ghalamere och hans familj de senaste dygnen. Det är tack vare den uppmärksamhet Ghader fått i media och det stöd allmänheten visat som gjort att hoppet inte är ute för att Ghaders liv fortfarande kan räddas.

Det är ingen hemlighet vad som händer med kurdiska gerillasoldater som stridit mot den iranska regimen. Det står till och med i iransk lag "de ska straffas genom att hängas". Det är vad som väntar Ghader om han utvisas.

Därför uppmanar vi svenska myndigheter, Tobias Billström (M) och den svenska regeringen att snälla ompröva beslutet om verkställandet av Ghader Ghalameres utvisning! Det är en fråga om liv och död! Det är en fråga om barnens rätt till sin far! Det är en fråga om mänskliga rättigheter!

Det är sjukt att byråkrati och teknikaliteter kan gå före en människas liv.

Vi ber därför ödmjukast att:

# utvisningsbeslutet mot Ghader Ghalamere omprövas.

# han Inte utvisas till Iran.

Nätverket Ingen Människa är Illegal, Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel