Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lasse Stefanz i nöjeskrock

På fredag slår Folkets Hus upp portarna till danssugna då Lasse Stefanz tar över på scen.

– Vi har sålt flera hundra förhandsbokningar och räknar med att de flesta köper biljett på plats, säger Jan-Erik Hagström, ordförande i Folkets Hus föreningen.

För omkring en månad sen fick Jan-Erik Hagström beskedet om att ett av Nordens största dansband, Lasse Stefanz, ville spela i Sveg på Folkets Hus den sjätte december. Det var snabba ryck som gällde. Bandet behövde svar inom ett dygn. För Jan-Erik var det aldrig någon tvekan.

– Det ska bli otroligt kul. Det här är årets händelse i Sveg. Det är jättemånga som visat intresse och folk har till och med ringt hem till mig och gratulerat att vi fått hit Lasse Stefanz, säger han.

Folkets Hus har annonserat bland annat i reklamradio i Röros i Norge. Hittills har det sålts omkring 400 förbokade biljetter. Jan-Erik Hagström räknar med 800 - 1000 betalande gäster.

– De flesta brukar lösa biljett direkt vid dörren, säger han.

Nöjessugna härjedalingar får fullt upp till helgen. Fredagens dans på Folkets Hus krockar med coverbandet No Comments som spelar på Mysoxen i Sveg både fredag och lördag.

– Vi är mycket ledsna att det blev så här men vi har rett ut det med Mysoxen. Det får inte hända igen men den här gången var det den sjätte december som gällde för oss, take it or leave it, och den chansen ville vi inte missa, säger Jan-Erik Hagström.