Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Strömsund

Annons

Strömsunds PRO hade den 20 februari årsmöte på Folkets Hus i Strömsund. Mötet var välbesökt och stolarna i biografsalongen fylldes snabbt. Ordförande Harald Eriksson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

PRO Strömsunds ordförande Harald Eriksson omvaldes vid årsmötet. Foto: Inger Gidlöf

Därefter följde parentation och Ingrid tände ett ljus. Sedan blev det en minuts tystnad för att hedra medlemmar som gått bort under år 2018. Ingrid läste sedan dikten Det öppnar sig alltid en glänta, av Helmer Grundström.

Harald fortsatte sedan med dagordningen. Till ordförande för mötet valdes Gudrun Hansson och Inger Gidlöf valdes till sekreterare.

PRO-föreningen i Strömsund har en omfattande verksamhet, såsom boule, gymnastik, simning, olika sorters minnesträningar, med bland annat bingo och kortspel. Dessutom matlagningskurser, olika cirklar i samarbete med ABF. Motionsdanser pågår under hela året på Folkets Hus och Hembygdsgården och är ett mycket populärt inslag i Strömsund med omnejd.

Verksamhetsberättelsen, den ekonomiska berättelsen, samt revisorernas berättelse godkändes enhälligt.

Ordförande Harald Eriksson omvaldes som ordförande. Harald tackade Gudrun Hansson och Inger Gidlöf för mötet. Han tackade även festkommittén, Margareta Ringbert, Gun-Marie Nilsson, Monica Göransson och Viola Håkansson för deras arbete med att göra i ordning fikat. Sedan avslutades allt med att Harald tackade alla för visat intresse av mötet och damerna serverade sedan goda smörgåsar med gravad lax och gubbröra, samt kaffe eller te.

Ingrid Löfgren

 

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons