Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läsarbilden: Ooops

Annons

Flickorna på bilden heter Madelene Olsson och Kristin Nilsson, Järpen. "Jag hade lunchrast", skriver Madelene. "Vi skulle ta en skojig 'selfie' men eftersom den ena telefonen vi hade tog bättre bilder än den andra så skulle vi sedan skicka bilden mellan våra telefoner. Insåg senare att bilden aldrig kom fram till min egen telefon och att jag råkat skicka den fel. Svaret jag fick gjorde att jag skrattade tills jag ramlade av stolen på jobbet. Gjorde verkligen min dag!"

Och så här löd svaret: "Ooh så glad jag blev av edra vackra anleten! Emedan jag upppnått den åldern då vackra flickor inte längre skickar 'selfies', så inser jag givetvis att detta ej var ämnat för mig utan för någon annan ung adonis. Om jag nu hade varit denne yngling så hade jag velat ta del av era subtila ansikten. Bemödrar mig därför med dessa rader! Ha ett gott liv!

Mvh Dr. Dengroth