Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larviga moderata påhopp

Man blev nästan nostalgiskt av att läsa Christer Siwertssons insändare 10 februari. Det var nämligen länge sedan Miljöpartiet anklagades för att vara ett enfrågeparti.

Men kanske Moderaternas gruppledare i landstinget har svårt att hänga med det snabba politiska tempot? Annars skulle han vara medveten om att MP sedan många år inte bara är det parti som har störst förtroende hos svenska väljare när det gäller miljöfrågor. Vi har också ett heltäckande program inom så gott som alla politikområden. Till skillnad från den moderatledda regeringen som först nyligen lärt sig stava till miljön, mest värnar om de rika och vill sänka skatterna till varje pris – värnar miljöpartiet om både miljön, dagens svaga och framtida generationer.

Han är välkommen att besöka vår hemsida (www.mp.se) där han kan få svar på var Miljöpartiet står när det gäller friårsreformen. Den introducerades 2004 på miljöpartiets initiativ och avskaffades av den moderatledda regeringen. Vi vill återinföra friåret. Redan på första sidan upptäcker Christer också att Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Socialdemokraterna på riksnivå redan pratat ihop sig inom 15 olika politikområden. Det är bara att ladda ned dokumenten, dessutom kan man ta del av 35 gemensamma riksdagsmotioner.

När Siwertsson läst på, får han gärna återkomma med seriösa insändare där han debatterar sakfrågor, istället för att ifrågasätta Miljöpartiets existensberättigande genom larviga påhopp och missvisande påståenden.

Owen Laws (MP), Krokom och landstinget

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel