Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lars och Per öppnar nytt i Hede

En ny butik öppnar i gamla järnaffären i Hede. Den 1 november slår Lars Nilsson och Per Revelj upp portarna.

Sedan 1920-talet har det varit butik i den anrika butiken efter Storgatan i Hede. När företaget Jönnbua bestämde sig att flytta till större lokaler stod plötsligt utrymmena lediga. Något som Lars Nilsson och Per Revelj passade på att utnyttja.

– För oss passar det perfekt. Vi har länge funderat på att starta upp en verksamhet här i Hede och det här blir perfekt, säger Per Revelj.

– Bra läge, både centralt i byn och efter riksväg 84, konstaterar Lars.

Sedan några år tillbaka äger han Dahlia AB i Färila. Företaget huvudsakliga verksamhet är försäljning och service av bland annat motorsågar, röjsågar, gräsklippare, cyklar och fyrhjulingar.

– Vi kommer att både stå för försäljning och service här i Hede, säger Per som har fått Lars med som delägare i Hede.

– Vår styrka är att vi arbetar med starka varumärken och det känns bra att kunna dra i gång här i Härjedalen.

Just nu är det fullfart som gäller för att få lokalerna klar innan det är dags för invigning. Förutom butiksytan ska servicehallen bli klar.

Per Revelj räknar med att även i fortsättning finnas kvar i Färila medan Lars sköter ruljansen i Hede. De har även anställt en mekaniker, Ulf Larsson, som fixar det mesta när det gäller service.