Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Längtan efter värme

Annons

Mörkt, kallt och snöskottning. Det behövs inte mer än så för att få oss att längta bort. Vi längtar till varmare länder. Lika många längtar till den svenska sommaren och allt vad den kan ge.

De allra flesta av oss älskar att resa. Följ därför med LT till varma länder och spännande resmål – varje lördag!

Vår resereporter kommer att guida dig ut i världen. Med hans hjälp varvar vi resereportage med artiklar om charternyheter och trender. Han kommer vidare också varje vecka att ge dig sina bästa tips och leverera resros och resris.

Sveriges främsta reseskribenter kommer här i LT att ge dig allt det du behöver för att kunna drömma dig bort en stund.

Hos oss på LT pågår ständigt ett förnyelsearbete. Vad du vill läsa i tidningen är alltid den stora och prioriterade frågan för oss. Därför har några av er i dagarna också fått, eller kommer att få, ett brev från oss med erbjudande att bli medlem i vår läsarpanel. Läsarpanelen, det vill säga ni läsare, hjälper oss att göra LT ännu bättre.

En del slår sig till ro, halvt berusade av framgång klappar de sig för bröstet och utbrister lite trött – vi är bäst!

Det är inte en väg vi vill gå.

Det finns mycket i vår vardag som är komplicerat, inte minst inom det tekniska området. Kanske inte minst när det gäller din bil, motorcykel eller moped.

Just därför dyker ytterligare en nyhet upp här i LT.

Varje måndag, i anslutning till våra populära konsumentsidor, startar vi från måndag återkommande motorsidor som har fokus på dig som vardagsbilist och bilägare i Jämtland och Härjedalen.

Oavsett om du älskar motorer eller bara har bilen, motorcykeln eller mopeden för att transportera dig till och från jobbet, så ska du i LT hitta något som tilltalar dig.

Vi kommer att testa och betygsätta nya bilmodeller. Vi kommer också att ge dig intressanta trafikreportage. Det kan handla om allt från hur du backar med husvagnen till mopedens historia.

I går fick alla Sveriges tidningar läsarnas dom – upp-lagesiffrorna för fjolåret.

Även om siffrorna berättar det genomsnittliga antalet prenumeranter och lösnummerköpare per dag så är det inte hela sanningen. Det som är mer intressant är hur många personer som varje dag läser tidningen, det vill säga – tidningens räckvidd.

Hur du och jag väljer dagstidning är en vetenskap. Många prenumererar på den morgontidning som fanns i hemmet under uppväxten, andra väljer tidning utifrån en politisk ideologi.

Vi jobbar, som jag tidigare sa, ständigt för att utveckla tidningen. Det är viktigt.

Att LT ska ha alla lokala nyheter, vara så innehållsrik och upplysande som möjligt är vår strävan och målet är givetvis att ännu fler i Jämtland och Härjedalen ska inse att det faktiskt finns ett bättre alternativ.

Svaret på om vi lyckats får vi kanske nästa år då upplagesiffrorna kommer.

GVår resereporter kommer att guida dig ut i världen. Med hans hjälp varvar vi resereportage med artiklar om charternyheter och trender.

Mer läsning

Annons