Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lång väntan för insläpp på Yran

Joakim Gerhardsson och hans kompis fick bara se två låtar av Oskar Linnros konsert på torsdagskvällen på grund av långa köer vid insläppet.

– Det var en riktig besvikelse, det var ju Oskar Linnros jag ville se den kvällen, vi hann bara se de två sista låtarna, säger Joakim Gerhardsson.

Linnros spelade på scenen i Badhusparken 20.00.

– Arrangören borde ha förstått att om man lägger en sådan populär artist så tidigt på kvällen så är det många som går in tidigt. De borde ha haft fler personal vid insläppen, säger Joakim Gerhardsson.

Han fick köa i 45 minuter.

– Vi hade köpt biljetter online och hade med ett A4-ark som skulle bytas till ett armband, säger Joakim Gerhardsson.

Enligt Yranarrangören är det ett nytt system orsakade de långa köer vid ingångarna till Yranområdet på torsdagskvällen, de tror inte det blir samma problem på fredagen. Några fick stå en timma i kö innan de kunde gå in.

– Det var både mänskliga faktorn och tekniken som var orsaken, säger Lars Sillrén från arrangörstruppen.

De har ett nytt system för att köpa biljett och göra om biljetter till handledsband och det var det som strulade.

– De som har tredagarspass gick in igår (läs torsdag) och i kväll (läs fredag) kommer de att kunna gå direkt in på området så det kommer att gå snabbare. Det blir både färre som kommer att lösa inträde nu och personalen är mer trimmade på tekniken, säger Lars Sillrén.