Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Länets monter prisades på fiskemässa

Jämtland/Härjedalens monter prisades på årets sportfiskegala i helgen.

"Man vill göra ett besök i norra Sverige direkt", löd en del av motiveringen.

En fiskeglad delegation från länet befann sig i helgen i Stockholm för att lyfta fram fisket i Jämtland och Härjedalen på årets sportfiskemässa. Och det gjorde de så bra att en jury från arrangörerna lyfte fram föreningens monter som den bästa i klassen upplevelse, resmål och destination.

Presentationen av länsfisket var ett samarbete mellan Jämtland/Härjedalen turism och kommunerna i länet och temat var drömfiske.

Juryns motivering löd: "Med ett mycket trevligt team av arbetsglada medarbetare, bra belysning och inbjudande monter där det delades ut produkter resulterade i att man ville göra ett besök i norra Sverige redan direkt efter Sportfiskemässan."

Med på resan fanns bland annat det moderata oppositionsrådet i Härjedalens kommun, Victor Ericsson.

– Jag var där dels som politiker för att representera kommunen, men passade också på att göra lite reklam för fisket i Lofsdalen, säger han.