Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Länets monter prisades på fiskemässa

Jämtland/Härjedalens monter prisades på årets sportfiskegala i helgen.

"Man vill göra ett besök i norra Sverige direkt", löd en del av motiveringen.

Annons

En fiskeglad delegation från länet befann sig i helgen i Stockholm för att lyfta fram fisket i Jämtland och Härjedalen på årets sportfiskemässa. Och det gjorde de så bra att en jury från arrangörerna lyfte fram föreningens monter som den bästa i klassen upplevelse, resmål och destination.

Presentationen av länsfisket var ett samarbete mellan Jämtland/Härjedalen turism och kommunerna i länet och temat var drömfiske.

Juryns motivering löd: "Med ett mycket trevligt team av arbetsglada medarbetare, bra belysning och inbjudande monter där det delades ut produkter resulterade i att man ville göra ett besök i norra Sverige redan direkt efter Sportfiskemässan."

Med på resan fanns bland annat det moderata oppositionsrådet i Härjedalens kommun, Victor Ericsson.

– Jag var där dels som politiker för att representera kommunen, men passade också på att göra lite reklam för fisket i Lofsdalen, säger han.