Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Länet(S) Bagdad Bob

Efter att ha följt Robert Uitto (S) uttalanden och politiska undanflykter i nära ett decennium påminns jag av Bagdad Bob som partitroget blundar för det som sker bakom hans rygg. I Uittos sinnesvärld verkar det saknas tid för analys och självrannsakan gällande missförhållanden som mobbning, höga sjukskrivningstal och budgetobalans i verksamheter där Uitto är styrande. Arbetsgivaransvar och budgetdisciplin verkar inte vara socialdemokraten Uittos prioritet, trots att lagen säger så.

I höstens landstingsval kan ni väljare sätta stopp för ohälsosamma falanger och fortsatt misshushållning av skattemedel genom ett aktivt personval av kandidat. Som förklaring till min placering på moderaternas landstingsvalsedel – blev jag ombedd att kandidera efter det att stämman fastställt valsedeln, vilket innebar att mitt namn enligt stadgarna fyllts på nerifrån.

Hans Wessén (M) Kandidat i landstingsfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel