Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Länet runt med Beppe i bagaget

Fiolspelmannen Kjell-Erik Eriksson och skådespelaren/sångaren Rolf Christianson turnerar med början på måndagen i länet med ett program som de kallat Röster från Vattudalen.

Arrangerande Estrad Norr beskriver det hela som en musikalisk/poetisk föreställning med en jämte och en stockholmare som delar kärleken till Beppe Wolgers och med Beppe kärleken till den lilla människan och den jämtska naturen.

Bägge berättar och läser dikter av Beppe och bägge spelar (Rolf på dragspel och tramporgel). Musiken blir i första hand jämtländsk.

Duon gör åtta interna konserter på skolor och vårdinstitutioner och dessutom fem offentliga konserter; på Strands bygdegård i Strömsund på tisdag, i Krokoms bibliotek på onsdag, på Käloms bygdegård på torsdag, i Gamla kyrkan i Östersund på fredag och på Kretsloppshuset i Mörsil på lördag.