Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnade inte in årsrapport - åtalas

Kiosken gick i konkurs och ägaren lämnade inte in någon årsredovisning. Nu misstänker konkursförvaltaren brott.

Aktierna i kioskrörelsen, som har bedrivits under 2011 och större delen av 2012, såldes under hösten 2012 på grund av dålig lönsamhet och i samband med försäljningen upphörde verksamheten. Pengarna från försäljningen skulle täcka bolagets bankskulder men enligt bolagets ägare erhölls aldrig någon betalning. Bolaget som köpt kioskverksamheten sålde i sin tur rörelsen vidare till ett tredje bolag som försattes i konkurs sommaren 2013.

Några årsredovisningar för 2011 och 2012 finns inte och Bolagsverket beslutade om likvidation under hösten 2013 och försattes i konkurs strax efteråt av likvidatorn.

Enligt deklarationen för 2011 framgår att företaget gått med förlust med cirka 35 000 kronor men någon bedömning för 2012 har inte kunnat göras. Att någon årsredovisning för det året inte har lämnats in har väsäntligt bidragit till detta.

Vid konkursen 2013 saknade bolaget tillgångar.