Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lägg kraften i Strömsund!

Annons

Lennart Oscarsson och Gudrun Hansson skriver på ett upprop som delar av Sosseeliten i Jämtland ställer sig bakom till försvar för Ragundas S-politiker. Det vore mer klädsamt om dessa två under mandatperioden och inför stundande valet i september skulle börja arbeta som ett oppositionsparti i stället för att ansluta sig till Karin Stierna vid hennes närvaro och i nästa andetag till Jan Olov Andersson och Moderaterna när han nu sitter som tuppen på  dynghögen.

Under perioden 2006-2010 har socialdemokraterna själva inte kommit med mycket för att utveckla. Detta får till följd förvirring för väljarna, är ni trovärdiga eller vänder ni kappan efter vinden för att säkra era positioner som höga politiker samtidigt är många i era led tjänstemän i kommunen. Lennart Oscarsson och Gudrun Hansson sitter efter senaste KF på 115 procents arvodering som i sig är unikt. Nästa steg är väl att ni går ihop med samtliga borgerliga partier inför nästa mandatperiod för att utestänga Rättvis Demokrati (RD). Detta kräver ett klargörande till väljarna innan valet i september eftersom ni tagit klart avstånd från samarbete framledes med ovan nämnda allians. Ni tog därför våren 2009 kontakt med RD med avsikten att avsätta alliansen och själva ta över styrningen där vi i RD skulle få en underordnad roll. Erbjudandet tog styrelsen i RD avstånd från, vilket vi kan RD verifiera om så behövs.

Slutligen koncentrera era krafter till Strömsunds kommun och lägg er inte i Ragundas politik där problemen uppstått på grund av era kamrater Socialdemokraterna.

Göran Edman,

ordf Rättvis Demokrati 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel