Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lagerbäck mot "Svennis"

Annons
Svenska fotbollslandslaget har fått klart med motståndare till sin vinterturné. Sverige möter USA i Kalifornien 24 januari och Sven-Göran Erikssons Mexiko den 28 januari.
"Vi är väldigt nöjda med både motstånd och resmål, våra vinterturneringar blir bara bättre och allt viktigare för oss. Och det är klart att det ska bli extra skoj att möta Mexiko nu när Sven-Göran Eriksson, Hans Backe och Tord Grip är engagerade där", säger Lars Lagerbäck i en kommentar.

Spelplats för Mexikomatchen är ännu inte klar.

Lagerbäck kommer att kunna ta med sig spelare från de nordiska ligorna till januarilandskamperna. Under den senaste turnén mötte Sverige Costa Rica i San José och vann med 1–0, för att senare förlora mot USA i Carson med 0–2. Elva spelare gjorde då landslagsdebut – av dem har Fredrik Stoor, Samuel Holmén, Behrang Safari och i viss mån Peter Larsson fått fortsatt förtroende i A-landslaget.

"Det är en utmärkt möjlighet för oss att se spelarna i de här sammanhangen, motståndet är alltid bra och kräver sitt, samt att få känna på landslagsmiljön som är lite annorlunda. Vi ser fram emot att komma tillbaka till USA och Kalifornien", säger Lars Lagerbäck.

Mer läsning

Annons