Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinnliga föreningen Gamla Östersund

Tisdagen den 27 maj hade Kvinnliga föreningen Gamla Östersund sin sedvanliga årsstämma för 57:a gången. Nästan 100 medlemmar infann sig i Församlingsgården vid stora kyrkan i Östersund.

Ordföranden Astrid Åsgårdh hälsade alla varmt välkomna. Innan föreningsstämman höll Thelma Olsson som vanligt en mycket stämningsfylld parentation över de medlemmar som avlidit under året.

Sedvanliga årsstämmoförhandlingar avhandlades och efter omval och nyval fick styrelsen följande sammansättning; ordförande: Astrid Åsgårdh, vice ordförande Eva Karlberg, sekreterare Marianne Hedman, kassör Anna-Marta Roos-Näslund. Ledamöter: Marianne Jonsberg , Elsa Thand och Barbro Uddeholt. Suppleanter: Ulla Nordberg och Marie-Louise Edlund. Revisorer: Birgit Larsson och Anneli Nillbrand, revisorsuppleant Marie Gidlund och Valberedning: Gertrude Nilsson och Marie Gidlund.

Årets bussresa i slutet av augusti eller i början av september är under planering. Kallelse kommer att skickas ut till alla medlemmar i god tid innan resan och vi hoppas att många då kan delta.

Föreningsstämman avslutades av ordförande Astrid Åsgårdh, som tackade för förtroendet till valet som ordförande för mötet. Hon tackade sedan de övriga i styrelsen för ett gott arbete under året.

Efter att vi alla avnjutit en jättegod vårtallrik, samt kaffe med god marängbakelse som Gunhilds Bistro serverade oss, spelade och sjöng musikerna i Sjöbergs Blandning.

Ordföranden tackade därefter Thelma Olsson för sin som vanligt fina parentation och Stig Sjöberg med musiker avtackades med bland annat vår jubileumsskrift för sin fina underhållning. Även styrelsen och ordföranden avtackades för det gångna året med en vacker ros.

Därefter önskades vi alla en riktig skön sommar. Vi hoppas på en varm sommar. Kvällens väder är mer än fantastiskt och solen har visat sig från sin finaste sida. Björkarna är redan helt utslagna och häggen blommar.

Som vanligt gick vi sedan hem med glädje i kroppen efter en trevlig kväll med god mat, trevligt umgänge och med en skön musikstund med Sjöbergs Blandning.

Marianne Hedman